50% gepasseerd!

Introductie
50% gepasseerd!

We zijn de 50% inmiddels gepasseerd,  geweldig, dank u wel voor uw deelname!

We merken dat sommige mensen teleurgesteld zijn dat we nu "zomaar"  iedereen aansluiten. Dat zien wij zelf anders; wij zien dit als een bijzonder positieve ontwikkeling. Wij hebben immers altijd 'glasvezel voor iedereen' willen realiseren. Dat was (en is nog steeds) onze slagzin en ons motto. En met deze wijziging in het project komt glasvezel voor iedereen ineens een stuk dichterbij.

Is dat oneerlijk? Wij denken van niet. Ja, iedereen krijgt nu een gratis aansluiting. Dat is alleen maar positief, voor u en voor het hele project. Als de aansluiting van een bewoner in eerste instantie ongebruikt blijft omdat er geen abonnement op zit, dan blijft de verbinding 'donker'  of "onbelicht" zoals dat heet. Bedenkt deze bewoner zich na een jaar, dan is het nu vele malen makkelijker en goedkoper geworden om die persoon alsnog op het netwerk actief te krijgen:  de fysieke verbinding is immers al aanwezig tot in de woning. Voor de daadwerkelijke activatie moet dan nog steeds € 400 activatiekosten worden betaald. En daar zit het grote voordeel voor wie al een abonnement heeft afgesloten: u krijgt geen activatiekosten! Nooit meer! Als er op een adres eenmaal een abonnement geactiveerd is geweest, dan worden er voor dat adres nooit meer activatiekosten berekend.

Dus heeft u nu al een abonnement, dan hoeft u straks alleen uw abonnementskosten aan uw provider te betalen en verder niets!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Hij zit in de grond, de eerste kabel!

Vorige artikel

Informatieavond aanleg glasvezel Geesbrug