Alle kosten op een rijtje

Introductie
Alle kosten op een rijtje

Het goedkoopste internetabonnement kost 395 euro per jaar, dat is omgerekend 32,91 per maand. Voor dat geld heeft u dan supersnel internet en een gratis glasvezelaansluiting in huis.

Natuurlijk, iedere provider rekent eenmalig borg voor het modem (dat ruim 300 euro waard is), en een bedrag voor de administratiekosten. Dat moeten we niet vergeten te vermelden.

Welke opties zijn er ook alweer?

U neemt een abonnement. Dan is de aansluiting gratis. Wilt u na een jaar stoppen, dan kan dat, en de aansluiting blijft dan altijd gratis, ook als u later opnieuw een abonnement wilt, kost u dat niets extra's. Het goedkoopste abonnement is alleen internet voor 395 euro per jaar (32,91 in de maand) of 42 euro per maand. Uitbreiden kan en mag later altijd, en kosteloos!

U neemt geen abonnement maar wel een aansluiting. Dit kost 100 euro en u telt NIET mee voor de 40%. Wilt u later alsnog een abonnement op uw aansluiting, dat moeten wij daar werkzaamheden verrichten en daar rekenen wij 400 euro activatiekosten voor. 100 + 400 is 500. (Het goedkoopste abonnement is 395 per jaar en dan heeft u supersnel internet en: de aansluiting is voor altijd gratis!)

U neemt geen abonnement en u wilt ook geen aansluiting. Oei. Dat kost in eerste instantie niets, maar...... Stel dat u later TOCH graag de aansluiting wilt en ook een abonnement. Dan kost dat 650 euro..... (Het goedkoopste abonnement is 395 per jaar en dan heeft u supersnel internet en: de aansluiting is voor altijd gratis!)

U kunt hier

https://glasvezelzuidenveld.nl/providers

een abonnement afsluiten!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Harm Dijkstra (van Strunen) over meedoen met Glasvezel Zuidenveld

Vorige artikel

Snel internet gaat lukken!