Coevorden gefeliciteerd!

Introductie
Coevorden gefeliciteerd!

Feestelijke raadscommissievergadering

Dinsdag 2 april is ook voor de gemeente Coevorden en de raad een heugelijke dag. Het bewonersinitiatief Glasvezel Zuidenveld, waar de gemeenteraad zich recentelijk vierkant achter schaarde door in te stemmen met een lening voor de aanleg van een glasvezelnetwerk, heeft niet alleen de vereiste 40% gehaald maar is inmiddels de 45% al voorbij gestoven!

Dat gaat ook in het gemeentehuis natuurlijk niet ongemerkt voorbij. De vrijwilligers en het bestuur van de Stichting Glasvezel Zuidenveld zijn uitgenodigd voor een feestelijk fotomoment op de brug bij het gemeentehuis en de voorzitter van het bestuur en ook gedeputeerde Henk Jumelet spreekt in bij de vergadering.

De publieke tribune ziet groen van de bekende Glasvezel Zuidenveld-jassen. Met stralende gezichten luisteren de vrijwilligers naar de beide sprekers die hun inzet roemen en de gemeente en mede-investeerder Rendo bedanken.

Later in de week zal het definitieve percentage bekend gemaakt worden, vertelt voorzitter Jaap Ruiter. En dan wordt ook bekend gemaakt waar en wanneer de aannemer gaat starten. Want nu begint het pas echt: er gaat glasvezel aangelegd worden!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Halen we de 50%?

Vorige artikel

De 45 voorbij!