De nieuwe providers, kent u ze al?

Introductie
De nieuwe providers, kent u ze al?

Multifiber en RapidXS

In een vorig blog stelden wij één van de nieuwe providers aan u voor, Onvi. Maar er zijn er meer natuurlijk. We zijn gestart met Tweak en TriNed en als zakelijke provider NextComm. Zoals u kunt zien op de providerpagina op onze website, kunnen we inmiddels met z'n allen kiezen uit:

Maar wie zijn dat allemaal?

Laten we in dit blog eens kijken naar een paar van die nieuwkomers: RapidXS en Multifiber.

Rapid XS

RapidXS is een provider die alleen snel internet kan en wil leveren. Wie snel wil kunnen downloaden, wil gamen zonder "lag" en niet te veel wil betalen, is hier aan het juiste adres. Geen TV? Nee RapidXS levert geen televisiediensten. Het idee daarachter is dat iedereen die snel internet heeft, zelf wel kan streamen wat hij of zij wil zien. Dus wie niet wil betalen voor extra's die hij  of zij niet gebruikt, wel een vast IP-adres wil én een supersnelle verbinding is hier aan het juiste adres. Wat deze provider onderscheidt van de anderen is dus: geen tv, wel snelheid en een lage prijs.

Multifiber

Multifiber is een van oorsprong Twentse provider die in verschillende delen van Nederland glasvezel, telefonie en televisie levert en die naar eigen zeggen met "Twentse nuchterheid" te werk gaat. Deze provider levert wel ook televisiediensten, via een eigen televisieplatform, dus niet via Canal Digitaal.  Er komt altijd een (gratis) monteur om de installatie te doen, tenzij u dat per sé liever zelf wilt doen natuurlijk. En bovenstaande is dan ook waarin Multifiber zich onderscheidt van de overige aanbieders. Ook televisiediensten, maar op een eigen platform en de monteur die uw abonnement komt activeren, zit er gratis bij.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

“In de vezels”

Vorige artikel

Glasvezel Zuidenveld blijft behulpzaam en bereikbaar