De providers zijn bekend!

Introductie
De providers zijn bekend!

Eindelijk, we kunnen ze bekend maken: de providers die diensten gaan leveren op het netwerk van Glasvezel Zuidenveld! Het zijn er drie. Twee consumentenproviders en één zakelijke provider. Tweak en TriNed gaan diensten leveren aan alle consumenten in de gemeente Coevorden en NexxtCom gaat de bedrijven in de gemeente van diensten voorzien.

Met deze drie dienstenaanbieders denken wij onze medebewoners een prima aanbod te kunnen doen. Of u nu op zoek bent naar snelheid, een ontzettend uitgebreid pakket waarin u volledig ontzorgd wordt of het goedkoopste pakket maar ook als u een zakelijke dienst wilt afnemen: er is voor elke denkbare situatie een prima aanbod beschikbaar.

Door een abonnement af te sluiten bij één van deze dienstenaanbieders, doet u mee met het project van Glasvezel Zuidenveld. Een abonnement binnen de vraagbundelingsperiode betekent dat, zodra het vereiste percentage is behaald, u recht hebt op een gratis aansluiting op het glasvezelnetwerk!

Een korte introductie van deze drie providers is hier natuurlijk wel op zijn plaats. Laten we maar meteen beginnen:

Tweak

De eerste provider die consumenten gewoon 1000 Mbit leverde, komt nu ook leveren op het netwerk van Glasvezel Zuidenveld. Tweak is een landelijke provider die bekend staat als een bedrijf dat nieuwe technologie omarmt, vertelt commercieel directeur Randal Peelen. “Mensen kiezen voor Tweak als ze een voordelig abonnement zonder poespas willen, of als ze veel waarde hechten aan snelheid”. Op het provideroverzicht op onze website ziet u het aanbod van Tweak, variërend van alleen internet voor 39 euro per maand tot een alles-in-1 pakket met alles er op en er aan. Wie slim is en het aanbod van internet 1 jaar vooruit betalen voor 395 euro combineert met een maandelijks te betalen tv-abonnement, is maar 48,86 per maand kwijt.

TriNed

Ook TriNed is een landelijk opererende provider die zich op de website en in de folder “Gewoon TriNed” noemt waarbij consumenten veilig, betrouwbaar en snel kunnen internetten, televisie kijken en bellen. Een uitgebreid zenderpakket en een hoog serviceniveau kenmerken het aanbod van TriNed. Installatie door een monteur is altijd inbegrepen. “Het aanbod van TriNed onderscheidt zich door het leveren van niet één maar twee verschillende tv-signalen: tv-signaal via coax (dat noemen we DVB-C) en interactieve tv via de UTP-kabel” vertelt commercieel directeur Lauran van den Boogaart. Wie het hele huis al bekabeld heeft met coax, kan die kabels dus gewoon blijven gebruiken. Het goedkoopste aanbod bij TriNed is een internetabonnement voor 47 en een alles-in-1 pakket met 500 Mbit en meer dan 100 tv-zenders heeft u al voor 64 euro per maand.

NexxtCom

De zakelijke provider NexxtCom is voortgekomen uit Alarm en Telefoon Service Nederland (ATS Nederland). Het is alweer een kleine 20 jaar geleden dat eigenaar en directeur Berny Koekoek ICT-ondernemer werd. Webhosting en allerlei andere internetdiensten konden altijd al rekenen op zijn interesse en wat is er mooier dan van je passie je werk te maken?

Een complete installatie is bij NexxtCom ook echt helemaal compleet, “inclusief alles” zoals Berny dat zelf zegt. “Door onze hechte samenwerking met ATS Nederland kunnen wij altijd maatwerk leveren. Niet alleen materiaal of diensten, maar ook de aanleg en installatie van bekabeling kunnen we hierdoor compleet verzorgen. We gaan pas weg, als er zowel bij de klant als bij onszelf meer dan 100% tevredenheid is.” NexxtCom richt zich op de zakelijke klant die geen dag, geen uur zonder verbindingen kan. Maatwerk spreekt dan vanzelf. Een van de grote voordelen van NexxtCom is dat de klant gewoon de eigen apparatuur kan blijven gebruiken en dat de diensten van NexxtCom naadloos worden geïntegreerd in die van de huidige automatiseerder die het bedrijf heeft ingehuurd. Aangezien het meestal op maatwerk gaat, is een prijsindicatie altijd lastig maar NexxtCom heeft een aantal abonnementen samengesteld die de ondernemer een idee geven van de mogelijkheden. Instappen kan vanaf 49 euro per maand. Een standaardpakket met een complete installatie kost 61 euro per maand. De mogelijkheden zijn zo divers dat NexxtCom niet op ons inschrijfformulier staat. Wie op zoek is naar een zakelijke oplossing, doet er goed aan om gewoon contact op te nemen met NexxtCom.

U vindt het aanbod van deze providers op onze website: https://glasvezelzuidenveld.nl/providers/

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Week 4 2019: Op naar de 40%

Vorige artikel

Waar staan we?