Elk einde is een nieuw begin

Introductie
Elk einde is een nieuw begin

Het einde is in zicht!

De meesten van u weten het al: we zijn nu in het allerlaatste aanleggebied aan het werk. Betekent dit dat we in alle voorgaande gebieden helemaal klaar zijn? Nee, dat dan weer niet. In alle gebieden zijn er nog adressen die door omstandigheden nog niet konden worden aangesloten. Met het aansluiten van deze adressen is recent een start gemaakt. Dus echt 100% klaar zijn we nog niet, maar het einde is nu wel in zicht.

Elk einde is ook weer een nieuw begin

Het voltooien van het netwerk brengt een leuke bijkomstigheid met zich mee: het openstellen van ons glasvezelnetwerk. Vanaf het begin van dit project is duidelijk geweest: zodra het hele netwerk klaar is, wordt het een "open" netwerk en kunnen providers die op ons netwerk hun diensten willen leveren, zich bij ons melden.

Nu die voltooiing van het netwerk zichtbaar nadert, hebben zich ook al providers bij ons gemeld (en laten we het meteen maar zeggen: nee, KPN en Ziggo zitten daar niet bij) dus het einde van de aanleg wordt daadwerkelijk een nieuw begin. Het begin van een open netwerk met een groter aantal  providers voor u om uit te kiezen.

De besprekingen met potentiële nieuwe providers zijn in volle gang, dus wij kunnen nu nog  geen mededelingen doen over hun indentiteit. Zodra er concrete afspraken zijn, zullen wij u daar vanzelfsprekend direct van op de hoogte brengen.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

We zijn er bijna

Vorige artikel

De laatste wijkcentrale staat op zijn plek!