Fijne feestdagen!

Introductie
Fijne feestdagen!

Openingstijden feestdagen

De telefonische helpdesk is van 21 december tot 4 januari gesloten. E-mail wordt in deze periode wel beantwoord. Ons telefoonnummer is in deze periode wel in gebruik, maar alleen voor ernstige storingen. Al uw andere vragen en opmerkingen kunt u ons mailen op info@glasvezelzuidenveld.nl en deze mails worden gewoon, net als anders, zo snel mogelijk door ons beantwoord.

Ook de aannemer heeft in deze periode kerstvakantie. Er wordt dus niet gegraven of anderszins aangelegd. Dit betekent ook dat onze helpdeskers geen informatie kunnen opvragen bij de aannemer en dat u soms even geduld zult moeten hebben. Ook hier geldt dat alleen zeer ernstige en dringende zaken direct in behandeling worden genomen.

Glossy

Bij alle inwoners van ons aanleggebied ploft één dezer dagen de nieuwe glasvezelglossy in de brievenbus. Met informatie over de aanleg, verhalen van kersverse gebruikers van het nieuwe netwerk, interviews met vrijwilligers, tips en trucs. Mocht u onverhoopt voor het einde van het jaar geen glossy hebben ontvangen,  mailt u dan uw naam en adres naar info@glasvezelzuidenveld.nl

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Meten is weten

Vorige artikel

Openingstijden helpdesk