Waar staan we?

Introductie
Waar staan we?

Waar staan we? We staan aan de vooravond van de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Coevorden. 18 december beslist de gemeenteraad over de voorgestelde deelname in de Glasvezel Zuidenveld B.V. Wordt daar het beslissende JA uitgesproken, dan kunnen we aan de slag met de vraagbundeling!

Als alles goed gaat, houdt 19 december Glasvezel Zuidenveld dan meteen een trainingsavond voor ieder die ambassadeur is of dat wel zou willen worden. Deze training vindt plaats in De Zwerfkei in Gees. Inloop vanaf 19:00, start van de training 19:30.

Ook staan er op 10 en 15 januari twee informatieavonden gepland die bedoeld zijn voor alle inwoners van het aan te sluiten gebied, dat we voor het gemak voortaan Zuidenveld zullen noemen. Natuurlijk is iedereen die meer wil weten van het project op die avonden welkom!

10 januari is Glasvezel Zuidenveld te gast in De Spil in Zweeloo (adres: Eswegje 3, 7851 AK Zweeloo) Inloop vanaf 19:00 start van de presentatie is om 19:30.

15 januari wordt de informatieavond gehouden in Restaurant Cornelis in Dalen (adres: Hoofdstraat 29, 7751 GA Dalen). Inloop vanaf 19:00, start 19:30

Maar: éérst moet de gemeenteraad nog akkoord gaan met deelname in de financiering van dit miljoenenproject, en dat is niet niks! De raadscommissie heeft zich er ook al over gebogen en dinsdagavond 18 december velt de gemeenteraad het allesbeslissende oordeel: wel of niet investeren in het glasvezelnetwerk.

Wat kunt u doen?

Op dit moment is uw ondersteuning van het grootste belang. Dus kom dinsdagavond naar het gemeentehuis en laat op die manier zien dat ook u glasvezel in de gemeente Coevorden belangrijk vindt. Laat zien dat u de Stichting Glasvezel Zuidenveld steunt, kom op 18 december naar de raadsvergadering!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

De providers zijn bekend!

Vorige artikel

Artikel: Een dag in het tijdperk van de digitale assistent…