Video: kabel naar de gevel

Introductie
Video: kabel naar de gevel

Hoe wordt uw glasvezelkabel naar uw gevel gebracht

Al eerder plaatsten wij op onze facebookpagina een video die verslag deed van een ondergrondse, gestuurde boring. Hans van Lieshout, inwoner van Stieltjeskanaal maakte destijds deze film. Afgelopen week ontvingen wij weer prachtig beeldmateriaal van Hans. Deze keer ziet u hoe de buis voor de glasvezelkabel ondergronds door de tuin naar de gevel van de woning gebracht wordt. Dit gebeurt met behulp van perslucht. U ziet in de video aan het uiteinde van het geblazen tunneltje ook lucht vermengd met wat zand uit het gat bij de gevel geblazen worden.

Is bij u de kabel al naar de gevel gebracht? Dan begrijpt u nu waarom er wel eens wat zand op de muur of de voordeur terecht komt :-) Moet er bij u nog aangelegd worden? Dan kunt u hier zien hoe dat (ongeveer) in zijn werk zal gaan.

Als u vragen heeft over de aanleg kunt u die natuurlijk altijd stellen aan onze helpdesk. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 13:00 uur, maar mailen kunt u natuurlijk 7 dagen in de week.

Telefoonnummer van de helpdesk: 0524 - 74 00 14

Mailadres: info@glasvezelzuidenveld.nl

Glasvezelkabel naar gevel

Hoe komt die glasvezelkabel bij uw gevel terecht? Nou zo bijvoorbeeld! Met dank aan Hans van Lieshout voor het gebruik van zijn beeldmateriaal.

Geplaatst door Glasvezel Zuidenveld op Donderdag 15 oktober 2020
De glasvezelkabel wordt naar de woning gebracht
Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Geen activatiekosten meer

Vorige artikel

Eerst Aalden, dan Sleen