We zijn er bijna

Introductie
We zijn er bijna

De aanleg van ons glasvezelnetwerk is bijna klaar

De graafploegen werken op topsnelheid. De kabels liggen nu bijna overal in de grond. Daarna volgen er natuurlijk nog veel huisaansluitingen. Bovendien hebben we ook nog een aantal adressen waar door corona, of om andere redenen, aansluiten tot nu toe nog niet mogelijk was. Ook deze adressen worden nog aangesloten. We doen immers ons uiterste best om waar mogelijk iedereen aan te sluiten.

Waar gehakt wordt, vallen spaanders.

Waar gewerkt wordt, worden ook wel eens fouten gemaakt. Gelukkig hebben we vanaf het begin van de aanleg kunnen rekenen op onze helpdesk om u met al uw klachten, problemen vragen en opmerkingen te woord te staan en te helpen. Om u een idee te geven: onze helpdesk heeft inmiddels meer dan 5200 e-mails beantwoord en een ontelbaar aantal malen de telefoon opgenomen, voicemails beantwoord, klachten geregistreerd maar gelukkig ook regelmatig complimentjes geïncasseerd en doorgegeven aan de graaf- en aansluitploegen. Ziet u de werkploegen in de komende maanden nog aan het werk in ons laatste aanleggebied, of bij een laatste klus die nog afgemaakt wordt, geniet er dan maar van want na de bouwvak zijn de meesten van hen verdwenen. Hard aan het werk bij een volgend project. En als ook u eigenlijk best tevreden bent over hoe netjes alles er bij ligt in de aangesloten gebieden en over hoe hard er gewerkt wordt, steek dan uw hand eens op, of beter nog uw duim, ze verdienen het.

Onze helpdesk blijft open, ook als de fysieke aanleg, het graven en het aansluiten klaar is. Want ook daarna kunt u nog een storing of een klacht hebben. Wij staan dan uiteraard nog steeds voor u klaar. En tussen twee [ ], als u tevreden bent, horen wij het ook graag hoor!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Nieuwe providers op het netwerk

Vorige artikel

Elk einde is een nieuw begin