Iedereen gratis?

Introductie
Iedereen gratis?

Zoals u weet, heeft Glasvezel Zuidenveld besloten elke woning aan te sluiten. Een ontwikkeling die positief is voor iedereen!

We zijn een bewonersinitiatief, ons doel is om zo goed mogelijk een glasvezelnetwerk aan te leggen voor al onze medebewoners. Onze financiers hebben besloten dat het verantwoord is om nu meteen iedereen aan te sluiten. Vanuit het bewonersinitatief gezien, is dat natuurlijk perfect want daarmee krijgt iedereen toegang tot snel internet via ons glasvezelnetwerk (en dat is immers ons doel). En als er overal al glasvezel aanwezig is, is het ook makkelijker voor wie zich bedenkt om alsnog mee te doen.

Het scheelt iedereen geld om het nu op deze manier te doen in plaats van later grote aantallen adressen alsnog aan te sluiten. Deze keuze hebben we eerder niet kunnen maken omdat onze financiers uiteraard heel voorzichtig zijn met risicovolle investeringen. Terecht, aangezien het ook om gemeenschapsgeld gaat. Nu is gebleken dat 50% van alle adressen een abonnement neemt, is het financiële risico veel kleiner en oordeelden onze financiers dat alle adressen in 1 keer aansluiten, mogelijk was geworden.  Eigenlijk alleen maar positief dus!

Mensen die een abonnement hebben genomen krijgen de aansluiting, gratis. Mensen die geen abonnement hebben genomen krijgen ook een aansluiting maar die moet  later nog geactiveerd worden en dat kost 400 euro, daar is niets aan veranderd.

Wat zijn ook alweer de opties?

U neemt een abonnement. Wilt u na een jaar stoppen, dan kan dat. Uw  aansluiting blijft  altijd geactiveerd, dus als u later opnieuw een abonnement wilt, kost u dat niets.

U neemt geen abonnement maar wel een aansluiting. Wilt u later alsnog een abonnement op uw aansluiting, dan moeten wij daar werkzaamheden voor verrichten en daar rekenen wij 400 euro activatiekosten voor.

U neemt geen abonnement en u wilt ook geen gratis aansluiting. Dat kost in eerste instantie niets, maar...... Stel dat u later TOCH graag de aansluiting wilt en ook een abonnement. Dan kost dat 650 euro.....

U kunt hier

https://glasvezelzuidenveld.nl/providers

een abonnement afsluiten!

PS:  Iedere provider rekent eenmalig 50 euro borg voor het modem (dat in werkelijkheid ruim 300 euro waard is), en een bedragje voor de administratiekosten. Dat moeten we niet vergeten te vermelden!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Stilte voor de storm

Vorige artikel

50% gehaald, 100% een gratis aansluiting