Het feest kan beginnen

Introductie
Het feest kan beginnen

De teller staat al bijna op 48%! Inwoners van gemeente Coevorden, jullie zijn geweldig!

En nu?

Nu kan de aanleg dus echt gaan beginnen! De aannemer is deze week meteen al begonnen met voorbereidingen,  het eerste werkoverleg heeft plaatsgevonden en de feitelijke werkzaamheden zullen 13 mei beginnen. Uiteraard maken we nog een datum bekend  voor een feestelijk moment waarop de eerste schop in de grond gaat!  En waar begint de aannemer? In Geesbrug, want daar kunnen we dan meteen ook inkoppelen op het landelijke datanetwerk. Want dat internet van ons, dat moet wel ergens vandaan komen natuurlijk.

Wat kunt u verwachten? De schouwer! Bedenkt u vast waar u de aansluiting wilt hebben: in de meterkast, in de woonkamer of nog weer ergens anders. En zit er een stopcontact dichtbij die plek? Want het modem, de FritzBox, moet daar in de buurt komen en heeft stroom nodig.

Meer vragen?

U heeft natuurlijk nog veel meer vragen over het hoe en wat van de aanleg. Daarom houden wij binnenkort ook weer overal infoavonden. Deze keer niet om abonnementen te werven, al vinden we het helemaal niet erg als u een abonnement af wilt sluiten natuurlijk :-) maar met informatie over de aanleg. We vertellen u over de schouw, het graven, het "schieten", de boringen, kortom over alles waar u straks mee te maken krijgt. Onze inlooppagina tussen de blogs zal dan ook weer alle infoavonden vermelden.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

We gaan voor de 50!

Vorige artikel

Halen we de 50%?