Hoe sneller, hoe beter

Introductie
Hoe sneller, hoe beter

Het kan ons (en u)  niet snel genoeg gaan

De aanleg vordert gestaag. Er wordt druk geschouwd, gegraven en aangesloten. Hoe voorspoedig het ook allemaal gaat, het kan ons niet snel genoeg gaan. Hoe eerder heel de gemeente Coevorden aangesloten is, hoe liever het ons is. We wisten natuurlijk al dat glasvezel de verbinding van de toekomst is, maar de komst van het Corona-virus heeft ons daar nu wel heel hardhandig met de neus bovenop gedrukt: we kunnen niet meer werken, leren, leven zonder een betrouwbare en snelle internetverbinding.

Op tempo

Gelukkig kan de aannemer vrijwel overal vlot langs en bij. Perceeleigenaren die we moeten lastig vallen, geven tot nu toe altijd hun toestemming voor ons graafwerk, er moet wel eens een boring of een persing extra gemaakt worden op een traject maar daar blijft het dan ook bij. En daar zijn zowel wij als de aannemer heel blij mee want ook dat zorgt er voor dat de aanleg spoedig verloopt en dat we geen extra kosten hoeven te maken.

Even geduld

Heeft u de kabel ook al voor uw gevel liggen? En kunt u niet wachten tot die kabel ook in uw woning gebracht wordt en het glasvezelkastje aangesloten wordt? Wij kunnen ons het helemaal voorstellen. In het gebied waar nu de gegraven en aangesloten wordt, zoals Dalen, lopen de graafwerkzaamheden en de huisaansluitingen mooi in de pas. Een paar weken nadat de kabels voor de gevels zijn klaargelegd, komt de in dit werk gespecialiseerde huisaansluitploeg uw kabel doortrekken tot in de woning en wordt de aansluiting voltooid.

We komen allemaal aan de beurt!

De planning van deze werkzaamheden gebeurt bijna geheel geautomatiseerd. Handig! Maar dat betekent wel dat het geen zin heeft om zelf te gaan bellen of mailen met de aannemer, CTNEd of Glasvezel Zuidenveld omdat u zo verschrikkelijk graag aangesloten wilt worden. Nogmaals: wij begrijpen dat volkomen! Maar het gaat zo snel als het gaat, dus u komt aan de beurt…. als u aan de beurt bent 

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Glasvezel op de radar

Vorige artikel

Netwerk onder vuur?