Intentieverklaring niet genoeg?

Introductie
Intentieverklaring niet genoeg?

We schreven hier ook al over in de Groene Glasvezel: enige tijd geleden tekende u, net als heel veel andere bewoners van de gemeente Coevoerden, de intentieverklaring. Een verklaring waarin u aangaf: ja, als jullie een glasvezelnetwerk aan gaan leggen, dan sluit ik een abonnement af!  Het hele Zuidenveld liet op die manier zien achter z'n bewonersinitiatief te staan. Wij zijn u daar nog steeds zeer dankbaar voor. Maar nu zijn we een stap verder en kunt u zich daadwerkelijk voor zo’n abonnement inschrijven!

• we hebben landelijke providers, abonnementen met alles- in-1 pakketten vanaf €48,65 per maand.

• we sluiten niet alleen de kernen maar ook de buitengebieden aan

• we rekenen géén aansluitkosten, ook al investeren we een 14,5 miljoen euro in het hele gebied.

En u weet het inmiddels waarschijnlijk wel: we kunnen de leningen voor aanleg van het netwerk maar op 1 manier terugbetalen; als we allemaal een abonnement nemen. Daarom vragen we u nu met klem: zet uw intentieverklaring NU om in een abonnement en help mee om er met zijn allen een groot succes van te maken.

We maken het u zo gemakkelijk mogelijk! Naast dat u geen aansluitkosten betaalt, kunt u bijvoorbeeld gewoon uw vaste telefoonnummer meenemen.  En ziet u op tegen het aansluiten? Alle providers bieden een zogeheten volledige installatie, bij TriNed is die zelfs gratis inbegrepen. En komt u er dan nog niet uit, dan staan de jongens en meisjes van Sleutelstudent voor u klaar. Zij veranderen ook gratis uw e-mailadres, als u een e-mailadres heeft dat nog bij een oude provider hoort (zoals @kpnplanet of @ziggo).

Ten slotte kosten de abonnementen van onze landelijk werkende providers niet meer dan wat u nu betaalt, in tegendeel, veel mensen gaan er zelfs op vooruit (en zeker qua prijs/prestatie).

Heeft u nog vragen voor ons of voor de providers? Kom dan naar één van de infoavonden, daar zullen meestal ook de providers aanwezig zijn.

Nogmaals: ons bewonersinitiatief investeert miljoenen om voor alle inwoners een  glasvezelaansluiting aan te leggen. Een aansluiting die hard nodig is willen we de komende jaren nog mee kunnen komen met onze scholen, zorginstellingen maar ook met het dataverbruik in onze huishoudens vol tablets, smartphones, smart tv’s, laptops, enzovoort. Er worden miljoenen geïnvesteerd opdat Coevorden een levendige en levensvatbare gemeente kan blijven. Het enige dat u hoeft te doen, is een abonnement afsluiten. Wacht niet langer, doe het meteen. Dit is het moment: zet die intentie nu om in een abonnement!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

‘T löp niet lös

Vorige artikel

Coevorden en de digitale snelweg