100 activaties gepasseerd!

Introductie
100 activaties gepasseerd!

Meer dan 100 abonnementen geactiveerd op netwerk Glasvezel Zuidenveld

Afgelopen week vond de 100e activatie van een abonnement op het netwerk van Glasvezel Zuidenveld plaats. Dat is bescheiden gevierd in het bijzijn van aandeelhouders, providers en vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld.

Donderdagmiddag konden de genodigden op de deel bij de familie van der Vaart in Gees onder andere een geweldige speedtest bewonderen. 1GB download! Bewoner en vrijwilliger Aad van der Vaart vertelde de groep aanwezigen hoe radicaal zijn internetgebruik veranderd is. Bestond dat voorheen vooral uit veel en vaak wachten en af en toe daadwerkelijk een resultaat van zijn kliks, sinds het activeren van zijn 1GB-abonnement surft Aad met duizelingwekkende snelheid over het internet. Of, zoals hij het zelf blij verwoordde: "Je klikt, en het is er!" Waarop Gerhard Kippers (directeur van de Glasvezel Zuidenveld BV en verantwoordelijk voor de aanleg van het netwerk) nog maar eens benadrukte:" Kijk, dáár doen we het uiteindelijk allemaal, voor. Voor tevreden gebruikers. Niet voor die kabeltjes in de grond, of die wijkcentrales in de buurt, het gaat erom dat straks elke bewoner een dienst heeft!"

Ook wethouder Jan Zwiers en Eddy Veenstra, aanwezig namens aandeelhouders gemeente en Rendo, uitten zich enthousiast over de aanleg tot nu toe. Jan Zwiers voegde nog toe dat niet vergeten mag worden dat ook de provincie een groot aandeel had in het mogelijk maken van dit project. Ook vertelde hij trots te zijn op de blijvende energieke inzet van de vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld zonder wie dit netwerk niet in de grond gelegd had kunnen worden.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Een goede schouw is het halve werk

Vorige artikel

Wat kunt u zelf vast doen?