De nieuwe providers komen naar u toe!

Introductie
De nieuwe providers komen naar u toe!

De nieuwe providers presenteren zich

U heeft het misschien al gezien: de nieuwe providers presenteren zich. ONVI, een lokale nieuwe provider, stond met een bus op verschillende plaatsen in de gemeente. Op 29 oktober staat deze bus in Steenwijksmoer en op 30 oktober in Dalen (bij restaurant Cornelis). Meer weten over de diensten en pakketten van ONVI? Loop even langs bij de bus!

Wat SNLR, Fiber NL, Freedom Internet en Stipte betreft, hoeft u voor een kennismaking de deur niet uit (heel fijn met dit weer!). Zij komen bij u langs om te kijken of u interesse heeft in hun aanbod. Aan deze laatste groep mensen heeft Glasvezel Zuidenveld wat echte Zuidenveld-jassen uitgeleend. Zo zijn zij herkenbaar voor u en blijven ze lekker droog tijdens deze stormachtige weken.

Ook Fiber NL en TriNed zullen straks met herkenbare bussen op een aantal plaatsen te vinden zijn. Waar en wanneer deze bussen ingezet worden, zal binnenkort bekend worden gemaakt. Niet alleen nieuwe klanten zijn welkom in de TriNed-bus. Bent u al klant en wilt u iets vragen? Breng dan even een bezoekje aan de bus!

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Waar staan ze....

Vorige artikel

Nieuwe providers op het netwerk