Nieuwsbrieven

Inschrijven voor de nieuwsbrief van Glasvezel Zuidenveld

* indicates required

Bekijk onze voorgaande nieuwsbrieven hier, om een idee te krijgen van wat we sturen.


Glasvezel Zuidenveld gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van de vorderingen van ons initiatief. We willen u ook graag via een automatische mail op de hoogte van de voortgang van de aanleg en de planning voor uw adres als het zover is. Daarnaast willen we uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen tijdens het proces van vraagbundeling en aanleg. Hieronder kunt u aangeven waar we uw gegevens voor mogen gebruiken:


Keuzestress? Niet nodig. U kunt de toestemming in de toekomst heel makkelijk aanpassen door op de link "Uitschrijven voor deze nieuwsbrief" te klikken die onderaan elke email die u van ons ontvangt staat, of door contact met ons op te nemen via info@glasvezelzuidenveld.nl. We zullen uw gegevens uiteraard met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe we met uw gegevens en uw privacy omgaan. Door u op deze nieuwsbrief te abonneren, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken momenteel Mailchimp om onze nieuwsbrieven mee te sturen. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, dan gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens aan Mailchimp sturen. Anders kunnen we u geen email sturen. Mailchimp is goed met privacy, hier kunt u er meer over lezen.