Van intentieverklaring tot abonnement

Introductie
Van intentieverklaring tot abonnement

Wie onze teller bijhoudt, heeft het al gezien: de teller wordt nu elke ochtend bijgewerkt en we hebben al bijna 15%! Een mooi percentage maar natuurlijk nog lang niet genoeg.

Wat kunt u doen om ons te helpen?

Ten eerste een abonnement nemen natuurlijk.

Ten tweede: als u een abonnement heeft afgesloten bij de provider Tweak, vergeet dan niet om, wanneer zij daarom vragen via een e-mail, om dat ook te bevestigen. Tweak heeft ons laten weten dat veel bewoners van de gemeente vergeten om de bevestiging ook te regelen.

En vergeet niet: alleen een aansluiting nemen telt NIET mee voor de 40%. Alleen een abonnement telt mee voor het behalen van het vereiste % deelname. Dus twijfelt u nog een beetje: gun Glasvezel Zuidenveld het voordeel van de twijfel en neem dan alleen het goedkoopste internetabonnement. Dan snijdt het mes aan twee kanten: u krijgt de aansluiting gratis in huis en wij gaan de 40% halen!

Heeft u nog vragen of twijfels, aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen. Maandag 11 maart is er nog een informatieavond in Dalen, in zaal Cornelis, zaal open om 19:30 en start van de presentatie om 20:00. Er zijn overal in de dorpen inloopmomenten georganiseerd waar de vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld u met raad en daad bij kunnen staan.

Een enorm groot aantal bewoners tekende een intentieverklaring, meer dan 70%! Nu is het moment aangebroken om de daad bij het woord te voegen: help mee met het behalen van de 40% en zet NU die intentie om in een abonnement!

Author

Marja Jonkers

Pers, tekst en toon. Marja houdt zich bezig met voorlichting, op de hoogte houden en onderhoudt de contacten met pers en media.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Nog maar twee weken!

Vorige artikel

11 maart informatieavond Dalen