Openingstijden helpdesk

Introductie
Openingstijden helpdesk

Openingstijden helpdesk Glasvezel Zuidenveld, nu en rond de feestdagen

Ons kantoor wordt momenteel in verband met Corona niet gebruikt door de medewerkers en vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld. De mensen die u eventueel  binnen aan het werk ziet, zijn medewerkers van de aannemer. Zij beantwoorden geen bewonersvragen.

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk, óók als het de werkzaamheden van de aannemer betreft.

De helpdesk van Glasvezel Zuidenveld kunt u bellen op 0524-74 00 14, op elke werkdag van 9:00 tot 13:00 uur. Er is altijd maar 1 vrijwilliger tegelijk beschikbaar dus, als het druk is met telefonische vragen, kan het zijn er even niet opgenomen wordt of dat u gevraagd wordt een voicemail in te spreken Na 13:00 kunt u alleen nog de voicemail inspreken of ons e-mailen.

U kunt ons altijd e-mailen en wel op het adres info@glasvezelzuidenveld.nl. E-mail wordt doorgaans nog dezelfde dag beantwoord. Bespreekt u uw vraag liever telefonisch, maar buiten de daarvoor opengestelde uren, meld dat dan in uw mail en vraag of u teruggebeld kunt worden. U wordt dan meestal nog in dezelfde week teruggebeld.

Openingstijden feestdagen:

De telefonische helpdesk is van 21 december tot 4 januari gesloten. E-mail wordt in deze periode wel beantwoord. Heeft u een zeer dringende hulpvraag en kan uw provider u niet helpen? Spreek dan onze voicemail in.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Fijne feestdagen!

Vorige artikel

WiFi tips