Planning

Introductie
Planning

Waar vind ik de planning?

Regelmatig nemen bewoners contact met ons op omdat ze graag meer over de planning willen weten. Uiteraard kunnen wij geen planning per adres afgeven, maar we hebben wel een globale planning op onze website https://glasvezelzuidenveld.nl staan. Even omlaag scrollen en u ziet dit:

De gekleurde vlakken geven de verschillende aanleggebieden aan. Bovenaan ziet u een weergave van de tijd. Vanaf die tijdslijn loopt een dunne lijn loodrecht omlaag. Die lijn geeft aan waar we ons nu bevinden in de tijd én in de aanleg. Gebied 1 is bijna klaar, Gebied 2 is ook al een heel eind op weg en in Gebied 3 en 4 is de aanleg ook al begonnen.

Bent u bijna aan de beurt? Dan komt eerst de schouwer bij u langs om te kijken waar en hoe de aansluiting uw woning binnen moet komen en waar deze in uw woning moet worden gemonteerd.

Waar binnenkort gegraven wordt, krijgen de bewoners een brief die ze daarvan op de hoogte stelt en die vraagt eventueel geparkeerde auto's die dag even in een andere straat te plaatsen. Let dus goed op de post als er in uw aanleggebied gewerkt wordt!

Ook de huisaansluiting wordt voorafgegaan door een brief, of door een telefonische afspraak. Tijdens het maken van de huisaansluiting, moet er wel een volwassen persoon thuis zijn. Er moet immers toegang tot de woning verleend worden.

Hoe weet de provider dat mijn adres klaar is?

U hoeft niet zelf de provider op de hoogte te brengen van uw kant-en-klare aansluiting. Dat doet de aannemer voor u, maar pas na een aantal strenge controles. Verwacht dus niet dat na een dag de provider op de stoep staat met uw modem onder de arm. Maar bent u weken of maanden na het monteren van het witte glasvezelkastje door de aannemer nog niet benaderd door uw provider voor een afspraak om te komen installeren, neem dan even contact op met uw provider of met onze helpdesk.

Vragen?

Met vragen kunt u zoals altijd op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 uur bellen met onze helpdesk: 0524 - 74 00 14

Mailen kan natuurlijk altijd: info@glasvezelzuidenveld.nl

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

We maken meters

Vorige artikel

Planning op website weer actueel