Post!

Introductie
Post!

Deze week vindt u allemaal een brief van ons in uw brievenbus. Een brief met een oproep om mee te doen met ons mooie bewonersinitiatief, een oproep om uw steun te betuigen door middel van een abonnement.

Want we zijn er nog niet!

Meer dan 20% van de inwoners van de gemeente zei inmiddels volmondig JA tegen glasvezel en koos een abonnement uit. Tussen deze 20% en de ruim 70% van de bewoners die een intentieverklaring tekende, bevindt zich nog een gapend gat. Hoe kan dat? Wij denken dat veel mensen moeite hebben met de overstap naar en met het kiezen van een nieuwe provider.

Daarom krijgt u allemaal een brief van ons waarin we nog eens uitleggen wat het belang is van het glasvezelnetwerk dat wij zo graag willen gaan aanleggen. En bij die brief hebben wij een vereenvoudigd inschrijfformulier gedaan. Om u de keuze nóg iets makkelijker te maken. En uitbreiden van uw pakket, dat kan immers later altijd nog!

Dus kies nu voor glasvezel en kies daarmee voor de toekomst van onze regio, voor onze scholen, onze zorginstellingen, onze ondernemers en voor uw medebewoners op het platteland die ook zo graag gebruik willen maken van alles dat een stabiele en snelle internetverbinding te bieden heeft.

Kiezen voor glasvezel is kiezen voor een vitale, leefbare regio. Het lukt alleen als we het samen doen, met elkaar en voor elkaar!

Klik hier om bij één van de providers online een abonnement af te sluiten.

OF

Vul het papieren inschrijfforulier dat u in de bus heeft gekregen in en stuur dat aan ons op.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Wist u dat?

Vorige artikel

Helpt U ons aan de andere helft?