Voortgang dankzij veilig werken

Introductie
Voortgang dankzij veilig werken

Plaatsing wijkcentrale

Donderdag 16 april wordt er weer een wijkcentrale of “Pop” geplaatst voor het netwerk van Glasvezel Zuidenveld. In Dalen wordt dan een klein betonnen huisje, dat al helemaal is voorbereid op de installatie van alle apparatuur, door een grote kraan héél voorzichtig en secuur op z’n plek gezet. Het plaatsen van deze wijkcentrale stond al eerder op de planning maar de corona-crisis gooide toen roet in het eten.

Wachten

Wij merken aan uw telefoontjes en e-mails dat u vooral nu, in deze periode met thuiswerken en thuisonderwijs, met smart op uw snelle en stabiele internetaansluiting zit te wachten. Wij doen uiteraard ons uiterste best om die aansluiting zo snel als mogelijk is aan u te leveren. Voor én achter de schermen wordt hard gewerkt om een vlotte aanleg mogelijk te maken.

Tempo

Kunnen we in deze tijd nog wel zo veel tempo maken met de aanleg dat we gewoon wijkcentrales kunnen plaatsen? Ja, dank zij de inzet van de aannemer en zijn medewerkers die hun werkwijze hebben aangepast aan de richtlijnen van regering en RIVM kunnen we sinds deze week zelfs weer op volle kracht vooruit!

Veiligheid voor alles

Vandaag is er, dankzij alerte buurtbewoners die een samenscholing vermoedden, zelfs een politiecontrole geweest bij één van de aanlegploegen. Alles werd in orde bevonden. Goed dat ook u, onze medebewoners, zo alert bent! En ook goed voor ons allemaal om te weten dat de mensen die zich zo inzetten voor de vlotte aanleg van ons helemaal nu zo noodzakelijke glasvezelnetwerk, dat geheel volgens alle voorschriften en richtlijnen doen.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Planning op website weer actueel

Vorige artikel

Bewegen binnen onze grenzen