Er worden (kilo-)meters gemaakt!

Introductie
Er worden (kilo-)meters gemaakt!

De graafploegen maken meters, kilometers zelfs en dat moet ook want er moeten grote afstanden gegraven worden om de hele gemeente aan te sluiten. De graafploegen van de onderaannemer werken zo efficiƫnt en netjes mogelijk. Bermen, tuinen, stoepjes, inritten: ze worden, binnen de grenzen van wat mogelijk is, allemaal zo netjes mogelijk achtergelaten. De bermen worden weer ingezaaid en al snel zal er niets meer te zien zijn van het graafwerk.

Mocht er bij de graafwerkzaamheden op uw terrein onverhoopt toch iets misgaan. Meldt u dat dan meteen. Is de betreffende graafploeg nog aanwezig, meldt dan daar uw probleem. Zijn de graafmachines alweer vertrokken, stuur ons dan een e-mail met uw adresgegevens en uw opmerking over de graafwerkzaamheden. U kunt ons bereiken op info@glasvezelzuidenveld.nl

In principe wordt de kabel naar uw woning zo aangelegd als u zelf bent overeengekomen met de schouwer. Heel af en toe moet daar van af geweken worden als er toch nog belemmeringen aangetroffen worden in de vorm van bestaande leidingen, puin in de grond of iets dergelijks.

Ligt de kabel eenmaal voor de gevel, dan kan het even duren voordat de HuisAanSluit-ploeg, de HAS-ploeg dus, u komt aansluiten. Voorafgaand aan dat bezoek, krijgt u van de aannemer een brief met daarin een voorgestelde datum en tijd van aansluiten en het adres van de website waarop u deze afspraak indien gewenst kunt verzetten naar een moment dat u beter uitkomt.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Riant aanbod

Vorige artikel

Graven