Welk abonnement kiezen

Introductie
Welk abonnement kiezen

Wel abonnement moet ik kiezen?

We merken dat veel bewoners het moeilijk vinden om een abonnement uit te kiezen. Er is ook voldoende keuze natuurlijk. Wilt u een zakelijk abonnement, dan is het relatief makkelijk: u neemt contact op met NexxtCom of TriNed, legt uit wat uw wensen zijn en u krijgt een aanbod op maat.

Consumentenproviders

Heeft u geen zakelijk abonnement nodig, dan kiest u voor een consumentenprovider:  Tweak of TriNed. Zoals wij op onze informatieavonden ook laten zien, zijn dit twee heel verschillende bedrijven, met ook een heel verschillend aanbod. Beide providers bieden snel internet voor een aantrekkelijke prijs en beiden bieden ook televisiediensten en telefonie. Tweak zet in op snelheid en voordeel. TriNed zet in op service, comfort en ontzorgen. Tweak heeft bijvoorbeeld een scherp aanbod voor internet en tv waarbij u voor minder dan 50 euro in de maand klaar bent, biedt altijd 1000 Mbit en heeft zelfs een abonnement waarbij 10.000 Mbit geboden wordt! TriNed biedt de keus uit 500 of 1000 Mbit, biedt een overstapservice aan waarbij TriNed het opzeggen van uw oude abonnement regelt en bij TriNed kunt u indien gewenst uw oude coax-kabels gewoon blijven gebruiken. En zo zijn er natuurlijk nog wel meer verschillen in het aanbod van beide bedrijven. Beiden zijn landelijk opererende providers met veel ervaring op het gebied van glasvezelnetwerken. Glasvezel Zuidenveld is dan ook blij dat zowel Tweak als TriNed op ons netwerk wil komen leveren. Aan u de keus bij wie van beide  u een abonnement afsluit. Het enige dat wij u kunnen adviseren is: neem in ieder geval een abonnement, al is het maar alleen internet, u helpt ons er enorm mee!

Komt u er alleen niet uit? Kom dan naar 1 van onze informatieavonden of inloopmomenten, wij helpen u graag! U vind deze avonden en inlopen hier: https://blog.glasvezelzuidenveld.nl/infoavonden-en-inloopmiddagen/

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

5 met de G van Glasvezel

Vorige artikel

6%!