Kortstondige afkoppeling netwerk

Introductie
Kortstondige afkoppeling netwerk

Zaterdagnacht afkoppeling netwerk

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan het grote landelijke glasvezelnetwerk waarop het netwerk van Glasvezel Zuidenveld is aangesloten. Dat betekent dat onze verbinding met dit netwerk tijdelijk onderbroken zal zijn op een moment tussen tussen 00:00 en 06:00 uur ’s nachts en dat u dus op dat moment ook GEEN internetverbinding heeft. Neemt u ook televisie en telefoondiensten via ons netwerk af bij uw provider, dan zullen ook die gedurende die uren NIET werken.

We weten helaas niet exact hoe laat en ook niet hoe lang onze verbinding onderbroken zal zijn. Navraag bij de instantie die hier verantwoordelijk voor is, leerde dat het waarschijnlijk maximaal een uur zal duren.

Nogmaals: tijdens het onderhoud zullen ALLE diensten, dus internet, televisie en telefonie tijdelijk NIET WERKEN.

Alle providers brengen zelf hun klanten hiervan op de hoogte. U weet zelf het beste of u systemen hebt die hier hinder van zullen ondervinden en of het in uw geval verstandig of zelfs noodzakelijk is om een mobiele telefoon bij de hand te houden die nacht.

Vragen over de invloed van deze onderbreking op uw apparatuur kunt u het beste stellen aan uw provider of aan degene die uw apparatuur of thuisnetwerk voor u heeft ingeregeld.

Alle providers weten van deze onderbreking en zullen extra menskracht op hun klantenservice hebben die nacht en de zondag erna. Als u geen bijzondere voorzieningen in uw woning/netwerk heeft, zult u waarschijnlijk niets van deze onderbreking bemerken. U staat zondag op, en alles doet het weer.

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Thuis werken en leren

Vorige artikel

Update corona-nieuws