Zuidenveld stelt aan u voor

Introductie
Zuidenveld stelt aan u voor

Onvi

Ongetwijfeld wilt u wel iets meer weten van de nieuwe providers die sinds kort hun diensten aanbieden op ons netwerk. Zoals beloofd, introduceren wij de nieuwe providers één voor één bij u in een blog. We beginnen daarbij met Onvi. De informatie over dit bedrijf halen we bij de man die er alles over vertellen kan: Elbert Edelijn, Commercieel Manager.

“Wij zijn een lokaal bedrijf, voor veel mensen is het fijn om te weten dat wij vanuit Hardenberg werken, lekker dichtbij dus”, start Elbert. “Als ik in het kort zou moeten zeggen waar Onvi voor staat, dan zou ik het samenvatten als: de vijf-sterren provider”, vervolgt hij. “Onvi focust op service, op ontzorgen en op hoge kwaliteit.”

* * * * *

Vijf sterren? Daar willen we meer van weten. Elbert legt uit dat de oorsprong van Onvi ligt bij moederbedrijf Qonnected dat zich richt op de zakelijke markt. “Vandaar dat onze helpdesk-medewerkers allemaal ook technisch zijn opgeleid. Bij ons levert een telefoontje naar de helpdesk dus geen standaard gesprekje op. Onze helpdesk-medewerkers kunnen altijd meekijken naar elke verbinding, ze hebben uitgebreide kennis van wat daar mis kan zijn en kunnen dus doelgericht voor de klant op zoek naar storingen”, legt Elbert uit. “Maar eigenlijk begint onze focus op service al voordat het abonnement van de klant geactiveerd is. We bieden namelijk ook een overstapservice aan. Wij werken daarin samen met de grotere providers en kunnen er daardoor voor zorgen dat het oude abonnement pas wordt opgezegd als alles 100% is gecontroleerd en werkt via Onvi. Dus geen dubbele kosten, geen periode zonder diensten, onze monteurs vertrekken echt pas als alles werkt!”

Moederbedrijf Qonnected verzorgd in de gemeente Coevorden voor onder andere Onvi de belichting van de glasvezels zelf", vertelt Elbert. “Dat geeft nog een extra voordeel voor ondernemers en consumenten op het netwerk van Glasvezel Zuidenveld. Zo hebben wij niet alleen grip op de kwaliteit van het internetsignaal maar ook op die van de aangeboden TV-dienst van Canal Digitaal. Zodat je ook ongestoord TV kunt kijken.”

Corona heeft bij veel bedrijven en organisaties tot creatieve oplossingen en alternatieven geleid. Installatie van het modem van Onvi door een monteur was niet altijd gewenst of mogelijk. Dat heeft Onvi opgelost met een doe-het-zelf pakket. Inmiddels kiest 85 tot 90% van de klanten daarvoor. Het pakket is zodanig ontwikkeld dat iedereen ermee overweg kan. “Wij begrijpen dat mensen hier over zouden kunnen twijfelen”, geeft Elbert aan. “Dat ze denken, kan ik dat echt wel zelf? Daarom geven wij bij dat pakket de installatiegarantie: lukt het de klant zelf niet, dan komt er alsnog even een monteur langs. En wie het liefst gewoon meteen de monteur over de vloer heeft, die kan daar natuurlijk altijd voor kiezen.”

Keuze dus, voor zelf installeren of dat laten doen, keuze in de internetsnelheden, standaard een ESPN Compleet pakket voor de televisie. Elbert somt het moeiteloos op. Zijn er nog meer standaard diensten of bijzondere aspecten aan het abonnement bij Onvi? “Prijs zegt niet alles”, geeft Elbert toe, “maar wij zijn echt trots op het aanbod dat wij hier neerzetten. Bovendien: wie zich aanmeldt voor 2 jaar, hoeft geen activatiekosten te betalen. Dat wil zeggen dat de router die normaal 45 euro kost, gratis is en de tv-ontvanger ter waarde van 25 euro ook. ESPN Compleet is bij ons standaard. Klanten kunnen gebruik maken van de app van Canal Digitaal met 5 gebruikers maar kunnen dat ook doen met de app van ESPN. En voor de voetballiefhebbers: de TV-app is in heel Europa te gebruiken.” Onvi heeft niet alleen veel sport in het tv-aanbod. Elbert is zelf fanatiek sporter geweest en sponsort vanuit Onvi met veel plezier sportief talent, zoals de succesvolle jonge wielrenster Karlijn Swinkels van Jumbo Visma.

Meer weten over wat de mogelijkheden zijn bij Onvi? Kijk dan op de website www.Onvi.nl en doe de postcode-check. Vragen over Onvi op glasvezel ? Bel of app op  085 – 018 8990. Onvi is elke werkdag vanuit Hardenberg van 08.00 uur tot 20.00 uur en in het weekend tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

instagram.com/Onvinederland

facebook.com/Onvinederland

www.Onvi.nl

Bekijk opmerkingen
Volgende artikel

Glasvezel Zuidenveld blijft behulpzaam en bereikbaar

Vorige artikel

Waar staan ze....